Kokemuksia PRP-hoidosta

Tutustu PRP-hoitoa saaneiden kertomuksiin

"Olin nuoruudessani meloja, joten voi arvata, että nivelvaivoja oli jossakin vaiheessa tiedossa. Minulle pistettiin PRP:tä tenniskyynärpään hoidossa vasempaan kyynärpäähän kerran ja oikeaan kaksi kertaa, minkä jälkeen oireet hävisivät. Siitä on nyt muutama vuosi, eikä oireita ole ollut. Olen tyytyväinen."

 

Mies, 49 vuotta

"Tenniskyynärpää vaivasi melkein vuoden, eikä tenniksen pelaaminen tai punttisalilla käynti enää onnistunut. Kaikkea kokeiltiin, mutta mikään ei auttanut kuin hetkellisesti. Lopulta kyynärpää oli sen verran kipeä, etten pystynyt nostamaan edes vedenkeitintä. Magneettikuvissa näkyikin merkittävä repeämä jänteessä. 

 

Vuoden lopulla aloitettiin PRP-hoito. Ensimmäisen jälkeen ei juurikaan mitään parannusta, kyynärpää oli tosi arka hoidon jälkeen muutamia päiviä. Kahden viikon päästä uusi piikki, taas vain vähän parannusta. Muutaman viikon päästä sain kolmannen piikin ja pikkuhiljaa kyynärpää parani. 

 

Nyt kesällä kyynärpää on pysynyt täysin oireettomana muutaman kuukauden. Suosittelen kokeilemaan!"

 

Mies, 50 vuotta

Artikkelissa aitajuoksija Lotta Harala kertoo omasta takareiden Hamstring-vaivasta ja saaneensa siihen apua PRP-hoidosta sekä fysioterapiasta.

 

Lue artikkeli Aamulehdestä

"Harrastan aikuisyleisurheilua, jonka parissa huomasin polvieni kipuilevan ensimmäistä kertaa. Magneettikuvissa minulta löydettiin molemmista polvista nivelrikko, joka oli jo ehtinyt edetä pitkälle. Hakeuduin pian hoitoon Harri Selänteelle, joka ehdotti minulle PRP-hoitoa. Ensimmäinen pistos oli kuin ihme, se vei kaikki kivut mennessään! Toiseen polveen olen nyt saanut kolme pistosta, ja toiseen juuri ensimmäiseni. PRP-hoito on minun kohdallani auttanut hyvin."

 

Nainen, 74v